Blockkub – köp dina notislappar på nätet

Behöver du en bunt med post-it-lappar att ha i din vardag? En blockkub är bra att ha både i hemmet och på kontoret. Den består av flera post-it-lappar block – eller ett riktigt tjockt block – som du kan använda länge. Lapparna finns i både neutralt vitt, men också i mer starka färger som rosa och orange. Beroende på vad du ska använda notisblocken till passar olika färger i din blockkub. Vill du påminnas om vad du skrivit ner passar en färgstark lapp, medan en mer neutral gör sig fint som en komihåg-lista. Du kan enkelt fästa lapparna på ett kylskåp eller en hallspegel, men det finns också sådana utan lim, vilket också kan vara bra att ha om lappen exempelvis ska ligga i jackfickan.

När du ska handla en blockkub är det smidigaste att handla från nätet. Där kan du snabbt och enkelt jämföra priser och få de allra bästa erbjudandet. Du blir heller inte beroende av öppettider, då hemsidorna har öppet dygnet runt, sju dagar i veckan. På nätet kan du fynda den blockkub du behöver för att göra vardagen lättare. Du slipper springa runt i fysiska butiker, utan kan istället shoppa när det passar dig. Kanske när barnen lagt sig eller innan middagen, vi är alla olika och har olika tider som passar bättre och sämre. Ingen tid är en dålig tid när du ska beställa blockkub från nätet. Det går snabbt och du behöver bara välja och betala, sedan levereras dina varor inom ett par dagar. Har du tur kommer din blockkub redan samma dag. Det spelar ingen roll hur stor eller liten din beställning är, du kan alltid handla från nätet.

Blockkub gör att vardagen blir lättare. Genom att ständigt kunna skriva ner viktiga tankar som dyker upp kan du bli bättre på att komma ihåg viktiga saker. Du glömmer mindre och kan bli en effektivare människa. Det skapas en positiv stämning när mindre saker glöms bort – såväl på arbetet som i hemmet. Plötsligt kommer folk ihåg att ta ut soporna, köpa fika och olika mötestider. Det handlar om att uppmärksamma och att hjälpa dom att komma ihåg! Med en blockkub behöver ni inte längre gräla om vem som inte kom ihåg vad, utan istället kan en positiv energi skapas. En blockkub passar in på varje kontor och i varje hem – den skapar ordning och reda!

Comments are closed.